با استفاده از چنگال برنج دم سیاه را به آرامی مخلوط کرده و بلند کنید تا مطمئن شوید که دانه ها به هم نچسبند.اگر پلوپز دارید، بازی بسیار ساده تر است.از همان نسبت جادویی استفاده کنید و همه چیز را داخل پلوپز بیندازید که همه کارها را برای شما انجام می دهد
https://rakafa.com/category/rice/black-tail-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۱۵:۳۳ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (2)
+ نوشته شده:
۵ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۱:۰۸:۲۹ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۴ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۲:۵۶:۵۴ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۳ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۰۳:۳۵:۳۹ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
به آرامی بجوشانید.
بعد از اضافه کردن برنج روزانه، دمای آب شما به میزان قابل توجهی کاهش مییابد و دیگر جوش نمیآید. بگذارید به آرامی بجوشد (در غیر این صورت خطر پختن سریع آب شما نسبت به نرم شدن برنج شما وجود
دارد).
https://rakafa.com/category/rice/daily-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۳۰:۲۰ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
در حالی که برنج طارم شور می تواند به تنهایی زیبا باشد، افزودن ادویه ها به قابلمه برنج قبل از پختن این غذای جانبی را بهتر می کند. سعی کنید هنگام پختن برنج با اضافه کردن یک چوب دارچین یا رشته های
زعفران در آب جوش آزمایش کنید
https://rakafa.com/category/rice/tarom-rice/
برچسب:
برنج،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۳۰ شهریور ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۵۰:۵۳ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
نحوه پخت برنج هاشمی
برای شروع، فقط این دنباله را به خاطر بسپارید: بشویید، بپزید، استراحت دهید و پف کنید. در زیر دو تغییر از این دنباله آورده شده است، و آنها معمولاً با برنج سفید دانه کوتاه، متوسط یا بلند کار می کنند
https://rakafa.com/category/rice/hashemi-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۷ شهریور ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۳۸:۱۷ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ساعت:
۱۱:۵۶:۰۴ توسط:راکافا موضوع:
نظرات (0)