+ نوشته شده:
۲۵ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۰۲:۳۲:۵۹ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
استفاده از مقدار مناسب آب و برنج قهوه اي تاثير زيادي در شكل گيري برنج شما خواهد داشت. از آب زياد استفاده كنيد تا برنج شما لطيف شود. از آب بسيار كم استفاده كنيد و ممكن است برنج شما پخته نشود.
https://rakafa.com/category/rice/brown-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۰۹:۳۰:۳۳ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۱۰ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۱:۲۹:۳۲ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
شستن برنج صدري خشك قبل از پختن ميتواند منجر به برنج پختهتر با دانههاي متمايزتر شود. اين به اين دليل است كه مقداري از نشاسته اضافي را كه باعث ميشود هستههاي برنج به يكديگر بچسبند، از بين ميبرد.
https://rakafa.com/category/rice/sadri-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۳۱:۱۰ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۷ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۰۹:۲۷:۴۰ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
با استفاده از چنگال برنج دم سياه را به آرامي مخلوط كرده و بلند كنيد تا مطمئن شويد كه دانه ها به هم نچسبند.اگر پلوپز داريد، بازي بسيار ساده تر است.از همان نسبت جادويي استفاده كنيد و همه چيز را داخل پلوپز بيندازيد كه همه كارها را براي شما انجام مي دهد
https://rakafa.com/category/rice/black-tail-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۱۵:۳۳ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (2)
+ نوشته شده:
۵ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۱:۰۸:۲۹ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۴ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۲:۵۶:۵۴ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
+ نوشته شده:
۳ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۰۳:۳۵:۳۹ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)
به آرامي بجوشانيد.
بعد از اضافه كردن برنج روزانه، دماي آب شما به ميزان قابل توجهي كاهش مييابد و ديگر جوش نميآيد. بگذاريد به آرامي بجوشد (در غير اين صورت خطر پختن سريع آب شما نسبت به نرم شدن برنج شما وجود
دارد).
https://rakafa.com/category/rice/daily-rice/
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲ مهر ۱۴۰۱ساعت:
۱۰:۳۰:۲۰ توسط:راكافا موضوع:
نظرات (0)